Selskaber

Barnedåb

Konfirmation

Bryllup

Reception

Jubilæum

Begravelse

Konference

 

Buffetforslag

Menuforslag

 

FORRETTER:
* Varmrøget laks på sprød salat pyntet med rejer og krebs. Hertil dilddressing.
*Kold dampet rødspættefilet med rød dressing, pyntet med slikasparges, æg, rejer og caviar.
*Røget mør okseinderlår på spæde salatblade med ristet pinjekerner, høvler parmesan og hjemmelavet pesto.
*Rejecocktail med hjemmelavet dressing pyntet med citron og caviar.
 
Alle forretter serveres med flutes og smør.
 
SUPPER:
*Aspargessuppe med kødboller
*Hjemmelavet tomatsuppe serveret med creme fraiche og ristete bacon.
*Fransk løgsuppe med oste croutons.
 
Alle supper serveres med flutes.
 
HOVEDRETTER:
*Rosastegt kalvefilet med små persillevendte kartofler, gulerødder, blomkål og forårsløg i baconsvøb. Hertil en lys flødesauce.
*Kalvesteg stegt som vildt med brunede- og hvide kartofler, waldorffsalat, surt og sødt. Hertil en lækker vildtflødesauce.
*Ribeye filet med halve bagte kartofler, fine haricort-vert, grill tomat og ristede champignons. Hertil Bordelaisesauce.
*Pestofarseret unghanebryst med krydderkartofler, små bagte tomater, ristet broccoli med mandler og marinerede mini majs. Hertil en mild paprikasauce.
*Flæskesteg med brunede-hvide- og franske kartofler, rødkål, 1/2 æble med ribsgele, og surt. Hertil skysauce.
 
DESSERTER:
*1/2 Ananas med frisk frugt og råcreme.
*Desserttallerken med kage, frugt og is.
*Islagkage med marcipan.
*Ostetallerken med tre slags oste, frugt og brød.
 
NATMAD:
*Biksemad med rødbeder og bearnaisesauce.
*Frikadeller med rødbeder og kartoffelsalat.
*Ungarsk gullaschsuppe med flutes.
*Hotdogs med det hele.
 
Sammensæt selv Deres treretters menu fra ovenstående til 325 kr.
Ønskes der natmad er det 55 kr. pr. person i tillæg.
Prisen inkludere opdækning med duge, servietter, lys og blomster.
 
Skulle De har andre ønsker, end disse forslag , er De velkommen til at kontakte os , enten via vores hjemmeside eller telefonisk.

Top
Thrane.nu